Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Deventer
Een gootsteen die verstopt is Redactie, 8 april 2024
Bij een verstopte afvoer bent u bij Clever Rioolservice aan het juiste adres!

Het kan gebeuren dat de gootsteen in uw keuken verstopt raakt, en dat is iets waar veel mensen mee te maken hebben. U wilt niets liever dan een verstopping in uw gootsteen snel verhelpen, zodat u deze weer kunt gebruiken zoals gewoonlijk. Het is van groot belang om een verstopping in uw gootsteen snel op te lossen, om schade aan het rioleringssysteem te voorkomen.

Het zelf oplossen van meerdere verstopte afvoeren is niet mogelijk. Schakel zo snel mogelijk een professional in wanneer dit het geval is. Een verstopping kan namelijk schade aanrichten aan het riool.

Als er meerdere afvoeren problemen hebben met het afvoeren van water, is het lastig om precies te bepalen waar het probleem zich bevindt. Daarom is het aan te raden om een deskundig rioleringsbedrijf te benaderen. Het is af te raden om zelf te experimenteren met oplossingen, aangezien dit meestal resulteert in fouten in plaats van het gewenste effect.

De keukenafvoer in uw woning

Uw gootsteen in de keuken kan gemakkelijk verstopt raken. Als u dagelijks uw gootsteen gebruikt, kan dit leiden tot de ophoping van vet en voedselresten, wat kan leiden tot een verstopping. In de meeste gevallen kunnen verstoppingsproblemen eenvoudig worden opgelost, maar er kunnen ook situaties zijn waarin professionele hulp vereist is.

Het is een bekend verschijnsel dat een gootsteen verstopt raakt door vet- en etensresten. Om dit te voorkomen kan je het beste je bord of pan afnemen met een keukenpapier voordat je deze afspoelt in de gootsteen. Onvoldoende onderhoud aan uw riolering kan leiden tot herhaalde verstoppingen in uw keuken.

Als het water in de gootsteen niet meer wegloopt of er een onaangename geur uitkomt, kan dit wijzen op een verstopping. Voorkom ongemakkelijkheid tijdens het koken en afwassen door snel de juiste hulp in te schakelen. Indien u de rioleringsbuizen schoon wilt laten maken zonder dat er schade aan de leidingen ontstaat, kunt u een erkend rioleringsbedrijf inschakelen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0570 217 512

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.