Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Deventer

Gootsteen ontstoppen in Apeldoorn

Elke dag maakt u gebruik van de gootsteen voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Daardoor is het erg hinderlijk als ze verstopt raakt en niet meer doorloopt waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Wanneer u de verstopping niet zelf op kunt lossen, kunt u Clever Rioolservice inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Wij begrijpen dat het vervelend is als uw gootsteen verstopt raakt en zetten ons in om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Neem contact met ons op via 0570 217 512 om een afspraak te maken en zo snel mogelijk het probleem op te lossen. Voor elke verstopping kiezen wij de beste middelen, aangepast aan de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een verstopping in de gootsteen kan veroorzaakt worden door verschillende zaken. In de keuken spoelen we vaak allerlei soorten dingen door de gootsteen. Zo kunnen er resten van zeep zijn van het wassen van je handen. Maar ook gaan hier vaak etensresten doorheen. Etensresten bevatten vaak vetten en deze vetten blijven hangen in de afvoerbuizen waardoor verstoppingen ontstaan.

Als de vetten zich ophopen aan de buitenkant van de afvoerbuizen, zal dit leiden tot een vernauwing van de buis. Indien de afvoerbuizen door vetresten te ver verstopt zijn geraakt, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer kunnen doorstromen. Als dit het geval is bij u, kunt u het beste Clever Rioolservice inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Bij een verstopte afvoer bent u bij Clever Rioolservice aan het juiste adres!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Indien u het zelf wilt proberen, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het zelf proberen te ontstoppen van de afvoer niet effectief is gebleken of als de verstopping na een korte tijd weer voorkomt, Indien u slim handelt, neemt u contact op met Clever Rioolservice. Wij werken professioneel en met kwalitatieve materialen, zodat we snel de ontstopping kunnen verhelpen. Wij zorgen er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u de gootsteen meteen weer kunt gebruiken. Bel 0570 217 512 om een afspraak te maken.


Clever Rioolservice staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0570 217 512

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter