Rioolreiniging in Apeldoorn

Rioolreiniging is één van de specialiteiten van de ontstoppers van J.G. Riooltechniek. Of het nu gaat om huisaansluitingen of hoofdriolen, bij particulier of bedrijf, bij ons bent u aan het juist adres voor rioolreiniging. Wij zijn werkzaam in Apeldoorn, maar ook in de gehele omgeving van Apeldoorn. Doordat u uw riolering schoon houdt is de kans op een verstopping veel kleiner. Wilt u ook uw riool laten reinigen om rioolproblemen te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Meer dan rioolreiniging alleen

Naast rioolreiniging, zorgen wij bijvoorbeeld ook voor reiniging van uw kruipruimtes. Wij hebben de mogelijkheid om in zeer kleine ruimtes nauwkeurig te reinigen. Onze vakmannen maken gebruik van de nieuwste technieken en beschikken over jarenlange ervaring. Daarnaast kunt u ons ook uw gevel of stoep laten reinigen. Uw gevel is vaak begroeid met mos, wat geen mooi gezicht is. Door middel van onze hogedrukspuit kunnen wij zand en aanslag van uw gevel of stoep verwijderen. Onze apparatuur is zo ingesteld dat er geen zand dat tussen de tegels zit wordt weggespoten.

Meer weten over rioolreiniging? Of heeft u een verstopping in Apeldoorn of regio Apeldoorn en wilt u deze direct laten verhelpen? Wij zijn u graag van dienst!