Ontstoppen Apeldoorn

Bij een verstopt toilet, een verstopte keukenafvoer of badkamerafvoer in Apeldoorn of omgeving Apeldoorn, kunt u contact opnemen met J.G. Riooltechniek. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw verstopping in Apeldoorn te verhelpen! Wij weten als ontstoppingsbedrijf dat verstoppingen erg vervelend en erg lastig zijn. Daarom komen wij zo snel mogelijk uw riool ontstoppen. Heeft u een ander rioolprobleem, zoals lekkage of gebreken aan uw riool? Ook dan staan wij voor u klaar.

Hoe wordt een rioolprobleem veroorzaakt?

Een verstopt riool kan veroorzaakt worden door een verouderd riool. Sommige rioleringsbuizen zijn gemaakt van gres of gietijzer. Deze oude riolering kan dan aan de binnenkant gaan roesten of er breken inwendig stukken af. Er ontstaan dan sneller ophopingen. Daarnaast kan het ook zijn dat een rioleringsstelsel verkeerd is aangelegd waardoor er vaak verstoppingen voorkomen. Onze rioolspecialisten ontstoppen daarom niet alleen, maar kijken ook naar de oorzaak. Wij geven u in Apeldoorn en regio Apeldoorn graag advies over preventief onderhoud en kunnen zelf de nodige werkzaamheden uitvoeren, zoals de vervanging van rioolbuizen en het herstel van de riolering.

Meer weten over onze diensten, producten en tarieven? Of direct een specialist nodig die uw riool kan ontstoppen? Neem dan contact met ons op.